Prima pagină > arts&roll, Poezie > Le Nouvel Antiqum – salonul de poezie modernă

Le Nouvel Antiqum – salonul de poezie modernă

Le Nouvel Antiqum prezintă pe Dana Banu, Alexandru Badea, Adrian Pîrvu, Mugur Grosu, Stoian G. Bogdan, Vlad H. Tăușance și Leonard Ancuța într-o seară de poezie extraordinară la Club Antiqum. Coloana sonoră va fi asigurată de blues-ul lui Alexandru Draganoaia. Evenimentul va fi sprijinit cu o bere draft din partea casei la orice bere cumpărată.

Joi, 1 August. De la 19.00 pînă la bună dispoziție.

Le Nouvele Antiqum este un concept simplu: într-un spațiu încărcat de istorie, Club Antiqum, situat în clădirea Studioului Cinematografic Sahia, într-un decor gothic-medieval, cu scuturi, arme, însemne heraldice, ne dorim să aducem urbanul, modernul, insolitul, prin artă, literatură și poezie. Club Antiqum își propune să fie un loc de socializare, de liniște și inspirație, un loc ferit de tumultul urban, situat pe Jean Louis Calderon nr. 33, (reper Hotel Intercontinental, în spatele Bisericii Batiștei), în care să poposească personalități ale culturii și intelectualității românești și de asemenea publicul doritor, pentru evenimente muzicale, lansări de carte, lecturi publice, spectacole de teatru sau proiecții de film.

Le Nouvel Antiqum este o îmbinare între tradițional, clasic și modern. Vrem să experimentăm cît mai mult, să atragem atît tineretul hipsterist, să-i oferim alternative culturale solide, cît și publicul sătul de clasic, căutător de alternative. Avem decoruri, avem costume care pot fi îmbrăcate, avem energia de a susține această inițiativă tocmai pentru a crea o oază de inteligență alternativă Centrului Istoric, invadat de consumerism și prost-gust.

la nouvele antiqum

Anunțuri
  1. cuvintetacute
    August 15, 2013 la 11:56 pm

    E a doua oara in viata cand merg la o seara de poezie. Nu mi-a placut prima data dar m-am simtit excelent.de aceasta data

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: