Prima pagină > Uncategorized > PoetikA / Club A – De la poezie la spoken words

PoetikA / Club A – De la poezie la spoken words

Club A vă invită la cea de-a 17-a ediţie PoetikA, joi, 23 octombrie, de la ora 19.00. la o seară cu poezie şi genuri conexe, spoken words & lirică de influenţă hip-hop.  Pe scena Club A veţi avea ocazia să vedeţi live performance cu Chimie (aka Mişu Foarfecă), Sorin Despot, Viku Zen, vertmono Moriy, SGB (aka Stoian G. Bogdan), Mircea Enescu (aka Releveu) şi Dan Suhai (aka Scoaba).

PoetikA propune o călătorie seducătoare în lumea poeziei contemporane, cu autori care scriu  o literatură proaspătă, vie, conectată direct la realitatea poetică europeană sau de peste ocean, şi promovată de autori consacraţi sau doar la încveput de carieră, singurul criteriu de selecţie fiind calitatea literaturii propuse.

PoetiKa este o interfață directă între autori și public, un motiv puternic să redescoperim farmecul poeziei şi al literaturii în genere, să familiarizăm sau să educăm publicul, indiferent de vîrstă cu noile canoane, direcții sau avangarde apărute în lirica românească, să prezentăm autorii consacrați sau să descoperim tinere talente și să le promovăm. Ne așteptăm să veniți cucreațiile proprii și să vă autopropuneți pentru edițiile care vor urma.

afis 2 club a 23

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: