Prima pagină > Uncategorized > Câștigă un pachet de cărți în valoare de 150 lei

Câștigă un pachet de cărți în valoare de 150 lei

Urmărind emisiunile Cartea Zilei din această săptămână poți câștiga un pachet de cărți semnate Howard Gardner, publicate de Editura Sigma, în valoare de 150 lei.

Editura SIGMA a lansat la Târgul de Carte GAUDEAMUS, cea mai recentă traducere a ilustrului profesor la Harvard, Howard Gardner, volumul Generația APP.

În momentul de fată suntem două generații: nativii informaționali, cei născuți în epoca tehnologiei, a progresului informațional și media, cei care primes încă de la început binefacerile internetului și telefoniei mobile, precum și aplicațiile atît de diversificate ale acestora, precum și imigranții informaționali, cei născuți mai de demult și care abia în a doua parte a vieții lor au învățat sau învață să se familiarizeze cu știința și noutățile din prezent, cu realitatea Internetului sau ale software-urilor care ne fac viața mai ușoară. Impactul este major și multe din aplicații ne sunt extrem de utile. Dar care este rezultatul lor pe termen mai lung, în ce fel afectează generațiile noi, care au la dispoziție încă de la început aplicații care să le ușureze viața – vor deveni aceștia niște leneși intelectual, vor fi aplicațiile un cuțit cu două tăișuri? Despre cum ne vor afecta aplicațiile viața și care sunt pericolele care ne-ar putea afecta ne vorbește profesorul Howard Gardner în cea mai recentă traducere a sa, în limba română, Generația App, lansată sîmbătă, 21 noiembrie de către Editura SIGMA, la Tîrgul de Carte Gaudeamus, desfășurat la București.

Puteți cîștiga această carte, împreună cu alte 5 titluri semnate Howard Gardner urmărind emisiunile Cartea Zilei din această săptămînă,oferind răspunsul corect la întrebarea adresată în emisiune.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: